Skal vi samarbejde?

Skal vi sammen fortælle jeres historie gennem billeder?

Et foto af en bygning skal ikke bare være et foto af en bygning. Det skal afspejle en atmosfære. Mennesker, der går forbi, den rette belysning og den helt særlige vinkel – alt det er virkemidler, jeg bruger i den visuelle historiefortælling. Nogle gange skal der skrues lidt hist og her. Idéerne skal vendes på hovedet, for at det hele går op i en højere enhed. Og dét kan jeg.

Jeg sætter en ære i at formidle alt fra arkitektoniske projekter og portrætter til en virksomheds produktion fra start til slut og til. Min fornemmeste opgave er, at jeres visuelle fortælling vækker genklang hos jeres målgruppe.

Vores samarbejde starter med en uforpligtende snak – over telefonen eller ved et fysisk møde – hvor I fortæller om jeres ønsker. Allerede her tager vi hul på idéudviklingen sammen og finder ud af, om vi er det rette match.

Alt efter opgavens karakter arbejder jeg on location eller i mit fotostudie, der ligger 10 km. fra Vejle. I studiet kan jeg via baggrunde, lyssætning m.m. skabe det helt rette udtryk.

Jeg er udannet fotograf fra Medieskolen i Viborg, og jeg elsker at nørde indenfor mit fag, hvilket afspejles i kvaliteten af det færdige materiale, I modtager fra mig. Jeg går professionelt, kreativt og engageret til alle opgaver, store som små, og jeg glæder mig til at høre om netop dét projekt, I har i tankerne.

Har I brug for en arkitekturfotograf, reklamefotograf, portrætfotograf, reportagefotograf eller en fotograf med dronecertifikat? I finder mine kontaktoplysninger her.